Fizetős tartalom

 

Mint a cím is elmondja, itt egy kevéske pénz leszurkolása ellenében lehet hozzájutni igényesebb, sok munkaóra alatt elkészített anyagokhoz.

 

A kiválasztott rajzhoz jutás módja:

Eredetileg úgy terveztem, hogy valamilyen mikrofizetési szolgáltatás (bankkártyás, emeltdíjas SMS, Neophone, stb) keretében automatikusan lesznek letölthetők a rajzok. Azonban a fellelhető szolgáltatók kínálatát felmérve, rájöttem, hogy a "lenyúlás" meglehetősen enyhe kifejezés szolgáltatásuk árait tekintve. Emiatt egy - kevésbé elegáns, nem automatikus - módszert választottam.

Tehát: kiválasztja a kívánt rajzot, majd a kódjelét levélben elküldve megrendeli a rajzot. A kért rajzot - darabjegyzék és működési leírás nélkül - pdf formátumként válasz e-mail-ben kapja meg, a beszkennelt számla kíséretében (az üzenetben ezért meg kell adnia számlázási adatait). A fizetendő díj egységesen, rajzonként 2.500 Ft, melyet a beszekennelt számlán szereplő bankszámlaszámra kell elutalni. Az utalás beérkezte után küldöm meg a visszatartott darabjegyzéket és működési leírást.